Indiai Bansuri bambuszfuvolák eladók, rendelhetők

fotó 2Kézzel készített bansuri bambuszfuvolák mindenféle hangolásban rendelhetők. Ezek a professzionális minőségű hangszerek, tradicionális módszerrel készülnek, amelynek során hosszú évekig szárított bambusz kerül megmunkálásra. A hangszerek növényi olajokkal és méhviasszal történő impregnálása biztosítja a hosszú élettartamot.

fotó 3 (2)E hat lyukkal rendelkező fuvolák hangja és kivitelezése kiemelkedő minőségű, s a leendő tulajdonosoknak nagy esztétika élményt nyújtanak mind küllemükben, mind pedig hangzásvilágukban. Hangjuk különleges “bambusz hang”, mely meditatív hangulatú, s amely az indiai klasszikus zenei kompozíciók kedvelt dísze.

A hangszerek személyesen is kiválaszthatók, de megrendelhetők e-mailben is az info@gaurakrisna.hu címen. Ez utóbbi esetben postai úton továbbítom a megrendelt darabot, mely „nemtetszés” esetén a kézhezvételt követően egy hétig sértetlen állapotban még visszaküldhető. fotó 1 (2)aEbben az esetben a visszaküldés postaköltsége is a vevőt terheli.

Igény esetén a hangszer használatára rövid oktatást vállalok.

Árlista:

A3-H3 basszus hangolásban:  30 000 ft (60-80 cm)
C4-E4 hangolásban: 25 000 ft (40-60 cm)
F4 felett, szoprán/piccolo hangolásban: 20 000 ft (30-40 cm)

Szerző: gaurakrisna

gaurakrisna

Gaura Krisna Dásza [Dr. Tóth-Soma László] vallásfilozófus, jóga-meditáció oktató és vaisnava teológus, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola rektorhelyettese. 48 éves, számos könyv, cikk illetve ismeretterjesztő film alkotója, illetve munkatársa. Személyiségfejlesztő, regressziós hipnózis és csakra-terápiás tanfolyamai, valamint indiai spirituális kalandozásai népszerűek Magyarországon . Felesége Bárdi Nóra természetgyógyász-pszichológus, gyermekei a 4 éves Níla és a 2 éves Góvinda.

HAGYJ ÜZENETET!