Ismét elindult Bárdi Nóra pszichológus és természetgyógyász holisztikus magánrendelése

Bárdi Nóra természetgyógyász-pszichológus

Szeretettel üdvözlöm!

Számomra az egészség a testi-lelki-szellemi egyensúly állapota, amely eredetileg mindenkinek a természetes helyzete.

Munkám során abban tudok segíteni, hogy a hozzám fordulók a lehető legrövidebb időn belül és tartósan érjék el ezt az egyensúlyi állapotot.

Magánrendelésemen a hatékonyabb és gyorsabb eredmények elérése céljából ötvözöm a klasszikus pszichológia gyógyító erejét a holisztikus, alternatív gyógyítás elemeivel. Ennek részleteiről itt olvashat.

Pácienseimmel történő első találkozáskor állapotfelmérés történik, amelyet maximális odafigyeléssel és alapossággal végzek. Ennek eredményeitől illetve az adott probléma jellegétől függően kerül sor az adott terápiás módszer, illetve program kiválasztására.

Túl a holisztikus módszerek alkalmazásán, vallom, hogy a pszichológus legfőbb eszköze elsősorban a saját személyisége, amelyen keresztül a módszerei a maximális hatékonyságot érhetik el. Ezért a klienseimnek nyújtott segítségen túl önmagam személyiségének egészségesen tartásával és spirituális táplálásával is rendszeresen foglalkozom.

Bejegyzett párkapcsolati tanácsadóként a konfliktusok békés úton való rendezésében segítek. Hiszek a párkapcsolatok felfrissíthetőségében, az egymás újra megismerésének fontosságában és az őszinteség érzelmeket meggyógyító erejében, szemben a válással vagy az önpusztító megalkuvással.

Párkapcsolati tanácsadásom fő céljának azt tekintem, hogy a hozzám forduló párok újra megtapasztalhassák milyen is az, boldog, szeretetteljes kapcsolatban élni.

Bármilyen területen is lenne szüksége segítségre a fent említettek közül, forduljon hozzám bizalommal, szeretettel várom!

További információ és bejelentkezés: ITT

Email: terapiatanacsadas@gmail.com
Telefon: +36 30 569 3120

Szerző: gaurakrisna

gaurakrisna

Gaura Krisna Dásza [Dr. Tóth-Soma László] vallásfilozófus, jóga-meditáció oktató és vaisnava teológus, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola rektorhelyettese. 48 éves, számos könyv, cikk illetve ismeretterjesztő film alkotója, illetve munkatársa. Személyiségfejlesztő, regressziós hipnózis és csakra-terápiás tanfolyamai, valamint indiai spirituális kalandozásai népszerűek Magyarországon . Felesége Bárdi Nóra természetgyógyász-pszichológus, gyermekei a 4 éves Níla és a 2 éves Góvinda.

HAGYJ ÜZENETET!